Pop Up Art Gallery
Westerstraat 13
1601 AB Enkhuizen
www.pu-artgallery-enkhuizen.nl
info@pu-artgallery-enkhuizen.nl
Telefoon 06-
Kunstenaars nu:

Wij zijn op zoek naar een nieuwe locatie.
Visie

Vanuit de betrokkenheid bij de ontwikkeling van de winkels in Enkhuizen en omgeving, is het plan opgevat het leegstaand winkelpand te voorzien van een creatieve invulling. Met als doel enerzijds kunstenaars en de creatieve mensen de gelegenheid te geven hun werk op een laagdrempelige manier te exposeren en anderzijds de winkelpandeigenaar de gelegenheid te geven het pand op een andere manier onder de aandacht te brengen bij potentiële huurder.


Leeg winkelpand

Pop Up Art Gallery Enkhuizen streeft er naar het leegstaande winkelpand (tijdelijk) van een invulling te voorzien, tot aan het moment van verhuur. Het enige dat PUAGE van u als pandeigenaar/verhuurder vraagt is gebruikmaking van nutsvoorzieningen (stroom, water, toilet) en een kleine eenmalige bijdrage in overleg.
PUAGE voorziet het pand van inrichting, zorgt ervoor dat het representatief blijft, PR en leads naar uw pand c.q. bedrijf.

Is uw pand beschikbaar en heeft u interesse in een tijdelijke artistieke/creatieve invulling door PUAGE, neem dan contact op met ons,
info@pu-artgallery-enkhuizen.nl

Informatie van huidige huurpand.
Copyright: Wij wijzen u erop dat er op deze hele website zijn inhoud en afbeeldingen copyright rust.


Exposeren

Pop Up Art Gallery Enkhuizen staat open voor veel vormen van kunst en creativiteit. Van schilderijen, beeldhouwwerk tot sieraden, design tot….  Kunstenaars en creatieven van allerlei allooi kunnen exposeren in het leegstand winkelpand in de winkelstraat van Enkhuizen. Dat kunnen zowel amateur kunstenaars en creatieven, als professionele kunstenaars zijn.

Geïnteresseerden in deelname aan een expositie kunnen dit kenbaar maken via,

info@pu-artgallery-enkhuizen.nl
Huur pand info:

Westerstraat 13
Enkhuizen
Is vanaf 15 maart 2017 verhuurd
Verwacht:

Henny van Setten
Pieter Bas Fijma
Annemijn de Kort
Ilona Palásthy
Pop Up Art Gallery Enkhuizen

biedt de gelegenheid aan lokale/regionale kunstenaars en creatieve mensen gedurende een bepaalde periode te exposeren in een leegstaand winkelpand in het centrum van Enkhuizen. Een top methode om te exposeren voor een bepaalde tijd. Toegankelijk en informeel.

Geïnteresseerd in exposeren?
Laat het ons weten via:
info@pu-artgallery-enkhuizen.nl

Openingstijden:
Do. t/m Za.      12.00 – 16.00 uur
HUIDIGE LOKATIE IS PER 15 MAART VERHUURT.  WIJ ZIJN NU OP ZOEK NAAR EEN ANDER LEEGSTAAND WINKELPAND.